Universitatea de Medicină din Târgu Mureș își deschide extensie la Zalău

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit în cursul zilei de azi, la sediul primăriei, cu rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu-Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, scopul fiind ca universitatea să deschidă o extensie la Zalău.
„Am avut bucuria și plăcerea să mă întâlnesc astăzi cu domnul Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș.
Discuțiile noastre au avut în vedere un proiect benefic pentru comunitatea noastră și anume funcționarea unei extensii în municipiul Zalău. Finalul acestui proiect va avea ca rezultat formarea unor asistenți medicali la diferite specialități, asistenți medicali cu studii superioare”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.
Inițiatorul întâlnirii a fost deputatul Florian Neaga.
M. S.

4 Thoughts to “Universitatea de Medicină din Târgu Mureș își deschide extensie la Zalău”

  1. […] Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit în cursul zilei de azi, la sediul primăriei, cu rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu-Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, scopul fiind ca universitatea să deschidă o extensie la Zalău. „Am avut bucuria și plăcerea să mă întâlnesc astăzi cu domnul Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș. Discuțiile noastre au avut în vedere un proiect benefic pentru comunitatea noastră și anume funcționarea unei extensii în municipiul Zalău. Finalul acestui proiect va avea ca rezultat formarea… Citeste mai mult […]

  2. […] Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit în cursul zilei de azi, la sediul primăriei, cu rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu-Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, scopul fiind ca universitatea să deschidă o extensie la Zalău. „Am avut bucuria și plăcerea să mă întâlnesc astăzi cu domnul Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș. Discuțiile noastre au avut în vedere un proiect benefic pentru comunitatea noastră și anume funcționarea unei extensii în municipiul Zalău. Finalul acestui proiect va avea ca rezultat formarea…  » Mai multe detalii […]

  3. O simplă întrebare

    Se extinde rețeaua facultăților de apartament. Aveți curajul să vă lăsați pe mâna cadrelor medicale provenite de aici ?

Leave a Comment