Ghidul cardurilor de energie

Ghidul pentru utilizarea cardurilor de energie a fost lansat. Beneficiarii pot să îl consulte pentru a afla care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a primi acasă cardul și cum se pot face plăți.
Cardul de energie este un ajutor pentru plata facturilor, oferit de guvernul Nicolae Ciucă printr-un program de sprijin al categoriilor vulnerabile. Sprijinul anual are o valoare de 1.400 lei și se va distribui în două tranșe a câte 700 lei, în lunile februarie și septembrie, sub forma unor carduri tipărite pe suporte de hârtie. Pot fi achitate servicii de furnizare a electricității, a gazului, a agentului termic în sistem centralizat, dar și alte surse de încălzire, precum lemnele de foc, păcura ori peleții.
Pentru mai multe informații, accesați ghidul: https://mfe.gov.ro/ghidul-cardurilor-de-energie-tot-ce…/
Biroul de presă al PNL
(P)

4 Thoughts to “Ghidul cardurilor de energie”

  1. […] Ghidul pentru utilizarea cardurilor de energie a fost lansat. Beneficiarii pot să îl consulte pentru a afla care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a primi acasă cardul și cum se pot face plăți. Cardul de energie este un ajutor pentru plata facturilor, oferit de guvernul Nicolae Ciucă printr-un program de sprijin al categoriilor vulnerabile. Sprijinul anual are o valoare de 1.400 lei și se va distribui în două tranșe a câte 700 lei, în lunile februarie și septembrie, sub forma unor carduri tipărite pe suporte de… Citeste mai mult […]

  2. […] Ghidul pentru utilizarea cardurilor de energie a fost lansat. Beneficiarii pot să îl consulte pentru a afla care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a primi acasă cardul și cum se pot face plăți. Cardul de energie este un ajutor pentru plata facturilor, oferit de guvernul Nicolae Ciucă printr-un program de sprijin al categoriilor vulnerabile. Sprijinul anual are o valoare de 1.400 lei și se va distribui în două tranșe a câte 700 lei, în lunile februarie și septembrie, sub forma unor carduri tipărite pe suporte de…  » Mai multe detalii […]

  3. Ludmila

    Se putea sa nu le complice guvernul? Nici vorba! Bezmeticii ăștia ce ne conduc parca înadins o fac! Doamne rău ne mai pedepsești cu astfel de conducători!!!

Leave a Comment