Fotbaliştii zălăuani s-au întors din cantonamentul de la Băile Felix

După o săptămână de pregătire intensă la Băile Felix, zilnic cu câte doua antrenamente, SCM Zalău s-a întors duminică din stagiul de pregătire. Echipa antrenată de Marius Paşca şi Alexandru Pop a susţinut şi un joc de verificare pe perioada cantonamentului cu Universitatea Cluj, la cluj-Napoca, în care s-a impus cu 2 – 1 graţie golurilor marcate de Florin Istrate şi Sergiu Pop.

„A fost un cantonament reuşit, în care am beneficiat de condiţii bune de pregătire. A fost o perioadă în care am pus accentul pe pregătirea fizică, dar băieţii au răspuns bine la efort. Urmează o perioadă în care vom pune accentul pe pregătirea tehnico-tactică şi în care vom îmbunătăţii relaţiile de joc. Este o perioadă cu un volum mare de muncă, dar sper ca jucătorii să fie apţi şi să nu acuze probleme grave de sănătate”, a declarat antrenorul Marius Paşca.

Alin Mutu şi Florin Pop au părăsit cantonamentul cu două zile mai devreme decât ceilalţi componenţi şi stafful tehnic, acuzând unele probleme de sănătate. Ambii urmează un tratament, iar în cursul acestei săptămâni sunt aşteptaţi să reintre în programul normal.

Fotbaliştii au primit liber până miercuri, iar sâmbătă vor susţine un nou meci amical, împotriva celor de la Progresul Şomcuta Mare.

În ultimele zile de pregătire de la Băile Felix, sub comanda antrenorilor Paşca şi Pop a ajuns şi tânărul Bogdan Vişan, un jucător născut în 2001, la Constanţa, care a făcut junioratul la Farul, apoi a evoluat la CSA Steaua Bucureşti. În 2019 s-a transferat la Pandurii Târgu Jiu, iar în 2020 a semnat cu Concordia Chiajna, având 21 de prezenţe în Liga a II-a.

Alte articole

One Thought to “Fotbaliştii zălăuani s-au întors din cantonamentul de la Băile Felix”

  1. Anonim

    O ECHIPA CARE AR TRBUII SA SE AUTOFINANTEZE SA-SI CAUTE SPONSORI …NU SA TRAIASCA BINE PE SPATELE FIECARUI ZALAUAN…

Leave a Comment