Zilele maghiarilor din Sălaj și Festivalul minorităților naționale vor avea loc în acest weekend la Zalău

UDMR Sălaj, asociațiile „Szilágy Társaság” și „Szilágyság” organizează în perioada 24-27 mai 2018, cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj și al Primăriei municipiului Zalău, manifestarea Zilele maghiarilor din Sălaj și Festivalul minorităților naționale. Manifestările demarează joi, 24 mai 2018, de la ora 18, la Sala Transilvania, cu Gala Wesselényi/ Gala laureaților și decernarea premiilor. Vineri, 25 mai, de la ora 18, la Sala Transilvania, va avea loc Concertul Tokos Zenekar și Casa dansului.

Duminică, 27 mai 2018, orele 12-22, în parcarea din spatele Primăriei Zalău, vor avea loc: festivalul minorităților naționale din Sălaj/ program de folclor maghiar, slovac, german și rrom; ora 16, concert interactiv pentru copii cu formația Fulemule din Ungaria; ora 20, concert cu formația Atlas din Zalău.

Participanții la manifestări, vor mai putea lua parte la cântece și dansuri populare, colț de joacă pentru copii, curiozități culinare la corturile comunităților sălăjene.

3 Thoughts to “Zilele maghiarilor din Sălaj și Festivalul minorităților naționale vor avea loc în acest weekend la Zalău”

 1. rasi

  sa le deie dumnezo vreme buna , grindina , tornada , inundatie etc

  1. Rozi

   Faca-se voia ta la tine acasa…..

 2. Anonim

  Ei și-au sărbătorit Rusaliile in liniște ….noi umbriți de marea sărbătoare ungureasca …..cine-i fraier ?!?!?

Leave a Comment