Spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri

Publicul sălăjean este invitat joi, 22 noiembrie, de la ora 17, la Sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, acolo unde va avea loc un spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri.
În cadrul evenimentului se va juca piesa de teatru „Răsărit de Soare, un moment al Bibliotecii Județene „I.S. Bădescu” în colaborare cu trupa de teatru „Mimesis” a Colegiului Național „Silvania” Zalău. Pe scenă vor mai urca membrii grupului „Tradiții” de la Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău, grupele de dansuri populare de la Secția Școala Populară de Arte și Meserii a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj şi ansamblurile „Meseșul Junior”, „Meseșul” și „Veteranii Meseșului” ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Acompaniază orchestra Ansamblului folcloric „Meseșul”, dirijor prof. Dorel Ciobanu.

Vor susţine recitaluri soliștii vocali Oana Sabău, Lucreţia Bolba, Diana Gherman, Denisa Blaga, Paula Ardelean, Andrei Gaidoș, Alexandra Antal, Camelia Cherecheș, precum şi invitații speciali Alexandra Chira și Ionela Moruțan.
Evenimentul este organizat de către Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău, Biblioteca Județeană „Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj, Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău şi Colegiul Național „Silvania” Zalău. Intrarea este liberă, pe bază de invitații ce se pot procura de la secretariatul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj începând de marți, 6 noiembrie.

Alte articole

Leave a Comment