Porolissum, in expozitie la Sibiu

Porolissum, in expozitie la SibiuMai multe lucrari de grafica, fotografie, desene etc. realizate de autori din judetele Salaj si Cluj despre cercetarile istorice si arheologice la sit-ul de la Porolissum, Moigrad, se afla expuse la Sibiu. Expozitia ReMemoria 2, un proiect apartinand Muzeului Judetean de Istorie si Arta Zalau, Muzeului de Arta Ioan Sima Zalau si Casei de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca, va fi deschisa la Teatrul pentru Copii si Tineret Gong din Sibiu, pana la finele lunii februarie.

Imaginile expuse publicului larg sunt un bogat material vizual sub forma de desene, grafica, fotografie directa si trans-fotografie, land art si instalatii, care reamintesc de cercetarile istorice si arheologice privind sit-ul de la Porolissum, Moigrad, judetul Salaj.

Aici expun lucrari Alina Bondrea, Larisa Craciunas, Csok Zsolt, Corina Dragan, G+G, Mariana Gheorghiu, Andor Komives, Lorand Komives, Mira, Flaviu Patrunjel, Catalina Pintea, Crina Prida, Radu Salcudean, Mihaela Simionca, Alina Staicu, Constantin Stoian, Madalina Surducan, Szabo Attila, Alina Todea, Dan Tamas si David Vizi.

Intrarea la expozitie este libera.

Leave a Comment