La Biblioteca Județeană, program etapizat pentru reluarea activității

Biblioteca Județeană ”Ioniță Scipione Bădescu” Sălăj anunță că începând de astăzi, 18 mai, se redeschid secțiile: Copii, Tineri & Adulți. Programul pentru reluarea activității la bibliotecă va fi unul etapizat, iar prioritate vor avea utilizatorii care: sunt în curs de pregătire a examenelor, care redactează lucrări de licență, participă la diverse concursuri, dar și elevii – pentru bibliografia școlară, educației și documentare. Reprezentanții instituției de cultură precizează că ”lectura pentru relaxare” se va împrumuta pentru o perioadă mai îndelungată, fără penalizări, iar utilizatorii care nu au preferințe pot primi recomandări din partea bibliotecarilor de serviciu.

Sfaturi pentru utilizatori

Utilzatorii pot consulta catalogul online, pe siteul bibliotecii ( www.bjs.ro) și pot alege titlurile care îi interesează, iar apoi pot trimite comanda pe e-mail la adresa bibcopii@yahoo.com sau bibadulti@yahoo.com. Asta pentru a nu aștepta prea mult. Cărțile solicitate vor fi pregătite de bibliotecari, înainte ca utilizatorii să ajungă la secțiile precizate. În această perioadă nu va fi permis accesul în interior – bibliotecarii vor aduce cărțile solicitate la intrarea în secții. De asemenea, tot la intrarea în spațiile instituției de cultură din municipiu, utilizatorii sunt sfătuiți să poarte mască de protecție și să păstreze o distanță de doi metri față de alți utilizatori. O altă regulă este cu privire la restituirea cărților care trebuie puse direct în lăzi sau cutii pregătite în acest scop. În această perioadă, primă etapă, nu se va studia în sălile de lectură. Informații din documentele Sălii de lectură vor putea fi solicitate online, pe adresa bibliosala@yahoo.com. Reprezentanții BJS Sălaj informează că înscrierea se va realiza tot online, prin trimiterea unei copii de pe cartea de identitate pe adresa de email: secretariat_bjs@yahoo.com (se va indica numărul permisului de intrare în bibliotecă, iar apoi utilizatorul va avea acces la împrumut documente; cardul urmând a fi înmânat în etapele următoare, când se va semna și fișa de înscriere).

One Thought to “La Biblioteca Județeană, program etapizat pentru reluarea activității”

  1. Anonim

    DACA AI LUCRAT LA SALAJEANUL AI ASIGURAT UN LOC DE MUNCA LA BIBLIOTECA? GEN SILVIA PRODAN, BIANCA BAICAN BLAJ, IOANA GALE…

Leave a Comment