Biblioteca Judeţeană, premiată pentru proiecte

În cadrul unei ample competiţii naţionale intitulată „Idei pentru mâine @ Biblioteca ta”, Biblioteca Judeţeană „Ioniţă Scipione Bădescu” (BJS) a fost desemnată câştigătoarea a două premii. După cum a explicat Florica Pop, managerul instituţiei, cele două premii au fost acordate pentru temele: „Incluziune digitală” şi „Sănătate, prevenţie şi consiliere pe teme medicale”. Astfel, în cadrul celor două teme precizate, au fost desemnate câştigătoare proiectele „Kilometrul 0” – realizat de BJS prin care sute de persoane vârstnice au fost iniţiate în tehnologia de comunicare modernă, dar şi proiectul „Biblioteca pentru toţi”. Acesta din urmă, presupune implicare şi sprijin acordat categoriilor defavorizate, prin deschiderea unor filiale dedicate acestor grupuri la: Centrul pentru îngrijire şi Recuperare Acasă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, Centrul Social de Urgenţă Zalău şi Centrul Tinereţe fără Bătrâneţe din Zalău.
Premiile pentru cele două proiecte realizate de BJS vor fi acordate în cadrul conferinţei internaţionale „Future Library! Future Communities” care se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 31 octombrie -1 noiembrie, cu o largă participare internaţională.

Alte articole

2 Thoughts to “Biblioteca Judeţeană, premiată pentru proiecte”

  1. Anonim

    Apa de ploaie.Angajatii biblliotecii nu au ce face.Nici dracu nu se duce pe la ei.Minciuni.Bani aruncti in vant.Nicaieri nu au cititori.

  2. Cludiu

    Tu de unde sti ca nu se duce nimeni la ei, esti cumva Mama Dracului.

Leave a Comment