Amfiteatrul Parcului Central, arhiplin la avanpremiera „Două Lozuri”

Ionuţ Cormoş

Peste 500 de zălăuani s-au bucurat miercuri seara de avanpremiera filmului „Două Lozuri”, o comedie 100 la sută românească, ce a avut loc în amfiteatrul din Parcul Central.
O atmosfera de nedescris, o seara superbă ce a umplut amfiteatrul de tineri, o chestiune ce ne demonstrează că, în Zalău, lipseşte cu desăvârşire un cinematograf.
“Două lozuri”, în regia lui Paul Negoescu, este o comedie produsă independent de actorii Dorian Boguță, Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol, după un scenariu inspirat din nuvela „Două loturi”, de I.L. Caragiale.
Dinel, Sile și Pompiliu, trei bărbați dintr-un mic orășel de provincie câștigă marele premiu la loto, însă nu după mult timp biletul nu mai e de găsit, așa că cei trei pornesc într-o călătorie să-l recupereze.
La finalul proiecției, actorul Alexandru Papadopol, interpretul personajului Pompiliu Borş din filmul „Două Lozuri”, invitat special al „Tenaris ‪CineLatino”‬, a purtat un dialog cu publicul din amfiteatru.
Pe același actor îl puteți întâlni și mâine, la proiecția filmului „Acasă la tata”, tot de la ora 22 în sala de spectacole a Clădirii “Transilvania” din Zalău.
Ultima zi aduce nu doar filme bune, ci și doi invitați speciali: criticul de film Irina Margareta Nistor și actorul Alexandru Papadopol. Vom reveni cu amănunte după eveniment.

Alte articole

Leave a Comment