Zvonotecă

# Umblă vorba prin Meseșenii de Jos că, în loc să fie băgați banii în canalizare și apă, că pipi și caca se strâng în vale și oamenii au ajuns la limita disperării, Primăria investește într-un proiect la fel de util ca și centrul turistic pe care stă ditamai lacătul ruginit, de vreo doi ani. Este vorba de o investiție de o importanță mega-strategică pentru localnici, un… azil de bătrâni. Cică îi de-o combinație pe această temă, cu finanțări și cofinanțări, între primărie și niște investitori belgieni și primărie, de la bugetul local, ăla oricum vai de capul lui. – Oare asta îi doare pe oameni, acolo, în Meseșeni? …s-a întrebat un zvonăraș din partea locului, atunci când ne-a contactat să ne dea vestea cea mare. Păi… dacă oamenii n-au apă și canalizare, azil și parc de distracții le lipsește, eventual și un salon de bronzat, adăugăm noi.

# Jale mare printre fanii și femeile pesediste, adunate în ședința de uichend “la Sălaj”, după ce Drăgneanul a anunțat în ultimul moment că le lasă baltă și că nu mai are chef de Țara Silvaniei după ce, cu o săptămână în urmă, a participat la marea adunare generală a ungurilor de la Zilah. Păi, ce-ai făcut mă, nene, mă?! Ai lăsat tu ditamai “buchetul” de colege, pregătite de marea întâlnire, pentru Zilele Maramureșului? Oare elicopteru’ ăla cu care te-ai plimbat pe banii statului făcea pană dacă s-ar fi oprit măcar două minuțele la Zalău, să primești florile și damigeana de pălincă aferentă? Cum te joci tu cu inimile fanilor și ce rău ți-a părea ție peste câțiva ani la prezidențiale…

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonotecă”

 1. Anonim

  Musteata fermecata a preferat sa-i pupe in fund pe unguri, decat sa dea limbi la femeile PSD-iste

 2. Anonim

  nu trebuie decat sa ne uitam in istoria acestei familii de “politicieni” BERCEANU ! tatal, a facut puscarie pentru ca a amestecat afacerile familiei cu cele ale primariei, iar aceste afaceri se pare ca le continua si feciorul lui, ajuns acuma primar.
  caci, cica, nu putea sa vina altcineva dupa batranul Berceanu si sa scoata la lumina toate prostiile facute de el cat a fost primar.
  pacat ca feciorul nu si-a clarificat “statutul” sau, caci e cu piciorul in 2 luntri/barci. Odata ca are un proiect pe fonduri europene, ditamai vila=pensiunea agroturistica facuta de batranul berceanu, dar este si primar !
  asta e doar de suprafata, caci daca cineva, sa zicem DNA Cluj ar verifica cum a reusit familia Berceanu sa aiba atatea proiecte pe fonduri europene in spate, s-ar lasa cu mai multi ani de puscarie, atat la tatal cat si la fecioer si fica, caci batranul nu s-a putut abtine sa nu-si bage in “rahat” toti membri familiei

Leave a Comment