Voleibalistul Rareş Bălean, cel mai bun sportiv de la CSS Zalău

Clubul Sportiv Şcolar Zalău şi-a desemnat şi în acest an cei mai buni trei sportivi, iar pe prima poziţie se situează voleibalistul cu dublă legitimare la CSS – Volei Club Municipal Zalău, Rareş Bălean. Acesta s-a situat şi anul trecut pe primul loc, alături de atletul Raul Crecan, însă acesta din urmă se află acum pe poziţia secundă.
“Mă bucură faptul că am fost desemnat sportivul anului la CSS Zalău. Sunt mulţumit de acest rezultat şi de această nominalizare, deoarece a fost obţinută prin muncă şi perseverenţă”, ne-a declarat voleibalistul.
Pe plan naţional, Rareş Bălean a câştigat în acest an Cupa României cu Volei Municipal Zalău şi a devenit vicecampion naţional cu formaţia de la poalele Meseşului. Convocat de câţiva ani şi la loturile naţionale de cadeţi şi juniori, voleibalistul zălăuan a obţinut în 2015 două medalii de bronz la Campionatele Balcanice rezervate juniorilor şi cadeţilor.
Atletul Raul Crecan ocupă poziţia secundă în acest an, iar pe locul trei se situează luptătorul George Orţan. Acesta din urmă a devenit campion naţional la juniori III, la categoria 59 de kilograme, sportivul fiind pregătit de Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Ioan Călian.
Raul Crecan, sportiv cu dublă legitimare la CSS – LPS “Avram Iancu” Zalău, a devenit în acest an dublu vicecampion naţional cu echipa Liceului Sportiv la Campionatul Naţional de Semimaraton, la categoriile juniori I şi tineret. Tot cu echipa LPS “Avram Iancu” Zalău a obţinut titlul naţional la Cros, iar sportivul pregătit de Nelian Ianchiş are şi o medalie de bronz la Campionatele Naţionale Şcolare, în proba de 1.500 de metri.

Alte articole

Leave a Comment