Volei Municipal a început seria meciurilor de verificare

După doar zece zile în care s-a putut pregăti în efectiv aproape complet, Volei Municipal Zalău participă la primul turneu de verificare dinaintea începerii noului sezon. Echipa antrenată de bulgarul Nikolay Jeliazkov se află la Dej, unde participă la „Cupa Unirea”, turneu la care au mai fost invitate Volei Club Municipal Piatra Neamţ şi CSM Câmpia Turzii.

Zălăuanii susţin primul meci joi, începând cu ora 17, împotriva celor de la Câmpia Turzii, iar de la ora 19 a fost programat jocul dintre Municipal Piatra Neamţ şi Unirea Dej.

Vineri sunt programate duelurile dintre Volei Municipal Zalău şi Volei Municipal Piatra Neamţ, începând cu ora 17, dar şi cel dintre Unirea Dej şi Câmpia Turzii, programat la ora 19.

Turneul se încheie sâmbătă, cu partidele dintre Volei Municipal Piatra Neamţ şi CSM Câmpia Turzii, ce va avea loc la ora 11 şi cea dintre Unirea Dej şi Volei Municipal Zalău, programat la ora 13.

„Nu ascund faptul că mi-aş fi dorit să mai avem la dispoziţie o săptămână de pregătire până la primele meciuri de verificare. Dar am acceptat această invitaţie pentru a vedea nivelul la care suntem în acest moment şi ce trebuie să îmbunătăţim în perioada următoare”, a declarat tehnicianul bulgar.

La turneul de la Dej, Jeliazkov nu se va putea baza pe bulgarul Miroslav Gradinarov, care participă cu selecţionata Bulgariei la Campionatul Mondial de Volei.

Leave a Comment