Vineri, ultima zi pentru depunerea candidaturilor la preşedenţia AJF Sălaj

Asociaţia Judeţeană de Fotbal îşi alege noul preşedinte la finele acestei luni, data alegerilor fiind programată pentru data de 26 ianuarie, de la ora 11, în sala festivă a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Până în prezent, singurul care şi-a depus candidatura este actualul preşedinte, Daniel Sabou, care-şi mai doreşte un mandat pentru a duce mai departe proiectele începute în anii anteriori.
„În noul mandat, îmi doresc să pun umărul la formarea unei echipe de Liga a III-a, dar şi să duc mai departe proiectele începute. Fotbalul de masă este mai bine văzut şi la nivel naţional, nu doar local. Am mărit şi la nivel local numărul echipelor la Liga a V-a şi la nivel de copii şi juniori. Cred că, în cei patru ani, am făcut lucruri bune pentru fotbalul sălăjean, am organizat în premieră şi Gala Fotbalului Sălăjean şi intenţionez să organizez şi alte evenimente prin care să acordăm atenţia cuvenită celor care susţin şi activeată în campionatele judeţene”, ne-a declarat Daniel Sabou.
Ultima zi de depunere a candidaturilor este vineri, 11 ianuarie, la ora 12, existând şi varianta ca actualul preşedinte să aibă, totuşi, un contracandidat. Potrivit unor surse neoficiale, Dan Costin, cel care a mai ocupat această funcţie în trecut, ar intenţiona să-şi depună candidatura.
Reamintim că Daniel Sabou a devenit preşedinte al AJF Sălaj în luna februarie a anului 2015, câştigând şefia fotbalului sălăjean cu 26 de voturi, în timp ce contracandidatul său la acele alegeri, Ioan Onicaş, s-a ales cu 19 voturi.
Până în prezent, nu există candidaturi depuse nici pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi, posturi ocupate în prezent de Ioan Barou, reprezentantul echipei Olimpic Bocşa şi Horaţiu Bogar, de la Silvania Cehu Silvaniei.

Leave a Comment