Trei seturi disputate pentru prima victorie a Zalăului pe teren propriu

Volei Municipal Zalău a obţinut sâmbătă o victorie în minim de seturi, pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Câmpia Turzii, însă toate cele trei seturi au fost destul de dispute, chiar dacă diferenţa de valoare dintre cele două echipe este cât se poate de clară.
Oaspeţii, conduşi de pe margine de Marius Ciortea, au reuşit chiar să conducă de câteva ori în debutul partidei. Zalăul a egalat, dar în partea a doua s-a văzut din nou condusă cu 20 – 17. Volei Municipal a egalat la 20, apoi au preluat iniţiativa, câştigând cu 25 – 22.
Oaspeţii au condus şi în debutul setului secund, iar Zalăul s-a desprins abia în partea a doua, câştigând cu 25 – 21. Situaţia s-a schimbat puţin în ultimul parţial, Zalăul conducând încă din debut de această dată. Câmpia Turzii nu a mai reuşit să egaleze până la final, apropiindu-se o dată la un singur punct, iar zălăuanii s-au impus cu 25 – 21.
După două etape, Volei Municipal ocupă locul doi, cu maximum de puncte, lider fiind Arcada Galaţi. Poziţia a treia este ocupată de Dinamo, cu 5 puncte, iar ultimele locuri sunt ocupate de CSM Câmpia Turzii şi CSU UV Timişoara, amvele cu zero puncte.
În etapa viitoare, zălăuani vor evolua pe terenul echipei Dinamo.
Volei Municipal Zalău: Cristian Bartha, Nicuşor Ghionea, David Szabo, Medeiros Nogueria, Andrei Spînu, Leonardo Dal Bosco şi George Gavriz – libero. Au mai evoluat: Sinkkonen Sauli, Gabriel Cherbeleaţă şi Goran Skundric – libero.

foto: voleizalau.ro

One Thought to “Trei seturi disputate pentru prima victorie a Zalăului pe teren propriu”

  1. Anonim

    mai merge cineva la meciurile caricaturei de echipa?

Leave a Comment