Sportul Şimleu a ratat calificarea la faza zonală

Echipa pregătită de Eugen Crişan şi Bogdan Pop a pierdut partida tur, desfăşurată la Şimleu Silvaniei, cu scorul de 1 – 5, iar în retur a terminat la egalitate, 0 – 0 disputa cu Victoria Carei, campioana judeţului Satu Mare.

Sportul Şimleu a devenit campioană judeţeană la fotbal la două categorii de vârstă în acest an, una dintre ele fiind juniori A1 (echipă ce activează în campionatul de juniori al Ligii a IV-a). Formaţia de la poalele Măgurii a fost nevoită să susţină un joc de baraj pentru a ajunge la turneul zonal al Campionatului Naţional, fază în care a întâlnit campioana judeţului Satu Mare, Victoria Carei.
Încă dinaintea celor două partide (barajul s-a disputat în mansă tur-retur), antrenorul Bogdan Pop a afirmat că Victoria Carei este unul dintre cei mai dificili adversari posibili, dar, spera, totuşi, ca jucătorii săi să obţină calificarea la turneul zonal.
Soarta calificării a fost decisă încă din partida tur, desfăşurată la Şimleu Silvaniei, pe care fotbaliştii de sub Măgura au pierdut-o cu un categoric 1 – 5. Toate cele şase goluri au fost marcate în partea secundă a întâlnirii. Oaspeţii au condus cu 5 – 0, iar şimleuanii au înscris golul de onoare în minutul 85, prin Alexandru Mocan.
În returul de la Carei, rezultatul a fost egal, 0 – 0, dar Sportul Şimleu a ratat câteva situaţii clare de a înscrie.
Antrenorul Bogdan Pop a precizat la final că diferenţa dintre cele două echipe nu este cea înregistrată în rezultatul din manşa tur, iar echipa sa a avut trei ocazii clare în primele zece minute din returul de la Carei. „Dacă am fi înscris în primele minute din meciul de la Carei, soarta calificării ar fi fost probabil alta”, a precizat antrenorul şimleuan.
Sportul Şimleu: Sipos Joszef, Debre Istvan, Paul Cozma – Norbert Şimon, Vlad Pop, Paul Buzea, Călin Inocan, Paul Mocan, George Pop, Alex Cătuna, Daniel Contraş, Paul Ardelean, Cătălin Bence, Daniel Dragoş, Mălin Chiş, Raul Vetişan, Cozmin Vereş, Sebastian Sabău, Laurenţiu Chiş, Sergiu Puşcaşiu, Mihai Sabău, Olimpiu Ardelean, Paul Mokan, Andrei Oprea şi Bence Noris. Antrenori: Bogdan Pop şi Eugen Crişan

Leave a Comment