Silviu Mureşan, reales în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box

Directorul Clubului Sportiv Municipal Zalău va face parte şi în următorii patru ani din conducerea Federaţiei Române de Box. Silviu Mureşan a fost reales în funcţia de vicepreşedinte la Adunarea Generală desfăşurată săptămâna trecută, la Iaşi, acolo unde a avut loc şi Campionatul Naţional de Box rezervat seniorilor.

Pentru cele două funcţii de vicepreşedinte au fost trei candidaţi: Bogdan Marinescu – managerul clubului Steaua, Silviu Mureşan şi sătmăreanul Florin Moculţan. Primii doi au fost aleşi, Marinescu având 64 de voturi, iar Mureşan, 58 de opţiuni exprimate dintr-un total de 103.

„Faptul că am fost reales în funcţia de vicepreşedinte, înseamnă că în primii patru ani, am dovedit că nu am avut niciun interes ascuns, decât acela de a îmbunătăţii lucrurile din toate punctele de vedere. Au fost patru ani grei, mai ales că am fost şi şeful arbitrilor din România, postură din care nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea oricât ai vrea să fii de obiectiv. O să continuăm activitatea pe care am început-o în urmă cu patru ani, susţinând obiectivele sportivilor. Ne dorim o reorganizare a activităţii pugilistice la nivel naţional, avem oameni de afaceri lângă noi, deoarece Biroul Federal s-a schimbat în proporţie de 90 la sută şi vrem să reclădim tot ce înseamnă box în România”, a declarat Silviu Mureşan.

Preşedinte al Federaţiei Române de Box a fost reales Vasile Câtea, cu unanimitate de voturi.

„Îmi doresc foarte mult să fim uniţi, pentru că numai aşa putem să ne atingem obiectivele. Sper ca sportivii noştri să fie sănătoşi iar antrenorii să îşi facă treaba cu seriozitate. Îi aştept pe toţi cei care vor să se implice în boxul românesc să vină alături de noi”, a declarat Vasile Câtea pentru gsp.ro

Dintre membrii care au făcut parte din vechiul Birou Federal au rămas doar Titi Tudor şi Adrian Lăcătuş, toţi ceilalţi fiind înlocuiţi.

Leave a Comment