Selecţionata Ligii a IV-a, o nouă rampă de lansare pentru fotbaliştii sălăjeni

Unul dintre obiectivele pe care şi le-a propus Daniel Sabou în momentul în care a ajuns preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj a fost alcătuirea unei selecţionate cu jucători proveniţi de la echipe din Liga a IV-a. De selecţia jucătorilor se vor ocupa antrenorii Marius Cozma şi Bogdan Bărnuţiu, nu înainte, însă, de a se consulta cu preşedintele AJF Sălaj, dar şi cu ceilalţi antrenori din cadrul Ligii a IV-a.
„Vrem să alcătuim o selecţionată a Ligii a IV-a, în care să evolueze 22 de jucători proveniţi de la echipe din Liga a IV-a. Fotbaliştii nu vor depăşi vârsta de 23 de ani, tocmai pentru că scopul acestei selecţionate este de a promova cât mai mulţi jucători spre echipele din Ligile superioare celei din judeţ. În principiu, vom avea un prim meci cu o echipă din Cluj, probabil cu Universitatea, iar un alt joc îl vom programa pe perioada verii, cu o altă echipă din Liga a II-a. În cazul în care nu vom găsi adversare din eşalonul doi, vom căuta echipe din Liga a III-a. Fotbalul sălăjean este într-un progres, am fost în tur la câteva meciuri din judeţ, iar calitatea jocurilor este din ce în ce mai bună”, a declarat preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou.
Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Braşov organizează de câţiva ani „Cupa Regiunilor”, la care participă selecţionatele mai multor judeţe.
„Sper să reuşim să participăm şi noi în viitor la această competiţie”, a mai precizat conducătorul fotbalului sălăjean.

Leave a Comment