Antrenorii din Liga a IV-a, obligaţi să se licenţieze

Începând cu sezonul 2016 – 2017 al Ligii a IV-a de fotbal, toate echipele din acest eşalon vor fi obligate să aibă pe bancă câte un antrenor care să deţină Licenţa C UEFA.
Şcoala Federală de Antrenori, prin Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj organizează un curs pentru formarea antrenorilor, urmând ca la final, aceştia să intre în posesia Licenţei C UEFA. Dosarele candidaţilor pot fi depuse la secretariatul AJF Sălaj până la data de 28 martie. Vârsta minimă pentru participanţi este de 18 ani, iar dosarele trebuie să conţină: cerere de înscriere, adeverinţă de la medicul de familie, diplomă de Bacalaureat, copie certificat de naştere, copie după actul de identitate, copie legalizată act studii superioare, cazier judiciar şi chitanţa care să justifice achitarea taxei de înscriere (300 de lei). Data examenului va fi stabilită ulterior.
Cursul va fi condus de antrenorii sălăjeni cu Licenţa A UEFA nominalizaţi de Dan Lucaciu, preşedintele Comisiei Tehnice din cadrul AJF Sălaj. În Sălaj, există cinci antrenori care deţin Licenţa A UEFA: Daniel Sabou, Marius Paşca, Călin Pop, Paul Georgescu şi Alexandru Pop.

Leave a Comment