Luptătorii de la CSS Zalău, fără medalii la Naţionalele de la Târgovişte

În urma rezultatelor înregistrate la etapa zonală de la Braşov, desfăşurată în urmă cu mai bine de o săptămână, cinci luptători de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău au obţinut calificarea la etapa finală a Campionatului Naţional rezervat juniorilor III.

Competiţia a avut loc la Târgovişte, în perioada 1 – 2 noiembrie, fiind prezenţi 250 de sportivi, dintre care 160 la masculin şi 90 la feminin.
Dintre luptătorii zălăuani prezenţi la Naţionale, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Darius Puşcaş, locul cinci la categoria 85 de kilograme, după ce a pierdut meciul care i-ar fi asigurat medalia de bronz. Un rezultat notabil a obţinut şi Ciprian Onica, locul opt la categoria 59 de kilograme. Au mai fost prezenţi: Cătălin Hosu (cat. 35 kg.), Antoniu Chiba (cat. 66 kg.) şi Ancuţa Sav (cat. 48 kg).
Chiar dacă aproape toţi sunt abia în primul an al categoriei de juniori III, antrenorul Ioan Pantea spera la obţinerea unei medalii. „Se puteau obţine rezultate mai bune, dar s-a văzut lipsa concursurilor. Majoritatea sunt, însă, în primul an la juniori III, iar mulţi dintre adversari sunt în al doilea an”, ne-a declarat antrenorul Ioan Pantea.
Pentru luptătorii de la CSS Zalău, Campionatul Naţional de la Târgovişte a fost ultima copetiţie din acest an.

3 Thoughts to “Luptătorii de la CSS Zalău, fără medalii la Naţionalele de la Târgovişte”

  1. Anonim

    Unde sunt rezultatele de altadata? Antrtenorii nu au obiective stabilite de conducerea clubului??? Sau asa contribuie si ei la desfiintarea cluburilor sportive…

  2. Anonim

    Anonimule, rezultatele de altadata au fost facute de oamenii de altadata, adica de maestrii ai meseriei, de directori cu valoare si cuvant, interesati in performanta nu doar in propriile interese ! Cu nulitati de teapa actualului director, imi pare rau ca vei avea dreptate-desfiintarea cluburilor sportive scolare ! Varianta 6= asta se urmareste !

  3. Anonim

    Felicitari lui Darius sper sa duca Zalaul mai departe in lupte .

Leave a Comment