HC Zalău va susţine 20 meciuri amicale în perioada de pregătire

Handbal Club Zalău se află în aceste zile într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei, loc în care jucătoarele pregătite de Gheorghe Tadici vor rămâne până în data de 28 iulie. În ultimele zile ale cantonamentului, formaţia zălăuană va susţine şi două partide amicale, primele din această vară, împotriva echipei CSM Unirea Slobozia, aflată şi aceasta în cantonament. La Cheile Grădiştei se află şi Dunărea Brăila, dar handbalistele pregătite de Florentin Pera nu sunt dispuse să susţină amicale în perioada desfăşurării cantonamentului.
„La fel cum s-a întâmplat şi în anii anteriori, nu ne interesează rezultatele în aceste jocuri de verificare, ci ne dorim să găsim o formulă de joc cât mai bună pentru sezonul viitor. Voi da posibilitatea să evolueze tuturor jucătoarelor, pentru a vedea potenţialul fiecăruia. Stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei îl vom încheia cu două jocuri de verificare împotriva echipei din Slobozia”, după care, începând cu data de 3 august, vom participa la turnee amicale”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Primul turneu de pregătire la care va participa HC Zalău este programat la Râmnicu Vâlcea, în perioada 3 – 4 august, alături de formaţia locală, HCM Râmnicu Vâlcea şi HC Zalău urmând să mai fie prezente SCM Craiova şi Măgura Cisnădie. O săptămână mai târziu, HC Zalău va participa la un turneu în Sânnicoalu Mare, unde le va avea ca adversare pe SCM Craiova, Elore NKSE Bekescsabai şi KC Siofok, ultimele două fiind din Ungaria. După această competiţie, zălăuancele se vor deplasa la Bekescsabai, pentru un amical cu echipa gazdă, iar altul cu Pick Szeged, desfăşurate tot în cadrul unui turneu.
În perioada 18 – 19 august, Sala Sporturilor „Gheoghe Tadici” va fi gazda unui turneu de verificare la care clubul HC Zalău a invitat echipele Elore NKSE Bekescsabai, Kisvardai KC şi HCM Râmnicu Vâlcea.
Ultimul turneu este programat în perioada 25 – 26 august, la Kisvardai, unde Zalăul se va duela cu formaţia locală, Ferencvarosi şi Iuventa Mihalovce (Slovacia).
Pe lângă cele două jocuri din cantonament şi cele cinci turnee de pregătire, HC Zalău mai are programate patru amicale, două cu Minaur Baia Mare, iar celelalte două cu Universitatea Cluj.

One Thought to “HC Zalău va susţine 20 meciuri amicale în perioada de pregătire”

  1. S

    Multe jocuri , greu de crezut. Poate 14-16 in total .Cate jucătoare are in lot ?

Leave a Comment