Doi sălăjeni din Liga I s-au duelat în Cupa României

FC Vaslui şi FC Botoşani s-au întâlnit marţi seara, în optimile de finală ale Cupei României, prima impunându-se cu scorul de 4 – 1

Optimile de finală ale Cupei României au programat şi un duel între doi fotbalişti sălăjeni. Şimleuanul Liviu Antal, mijlocaşul echipei FC Vaslui, l-a avut ca adversar pe zălăuanul Gabriel Vaşvari, căpitanul formaţiei FC Botoşani.
Formaţia vasluiană s-a impus cu scorul de 4 – 1, iar şimleuanul Liviu Antal a avut un aport major la obţinerea succesului. Botoşenenii au deschis scorul în minutul 7, prin Vraciu, iar vasluienii au restabilit egalitatea zece minute mai târziu. Temwanjera a înscris pentru 1 – 1, după ce Antal a trimis balonul în transversală, iar mingea a ricoşat la jucătorul din Zimbabwe, care a marcat din opt metri.
Madson a făcut 2 – 1 pentru Vaslui, reluând balonul în plasă din numai cinci metri, după o centrare perfectă trimisă de Antal, de pe partea dreaptă. În minutul 56, Temwanjera a reuşit „dubla”, iar cu patru minute înainte de final, şimleuanul Antal a înschis tabela, marcând pentru 4 – 1.
Ambii jucători sălăjeni au fost integralişti în partida de marţi seara.

Leave a Comment