Omorât şi lăsat de izbelişte în câmp

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea sălăjeană Sighetu Silvaniei, a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de vineri, 25 octombrie, pe un teren viran, situat lângă gospodăria sa. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, sălăjeanul s-a dovedit a fi victima unui accident rutier, petrecut cu o seară înainte.

Potrivit informaţiilor primite de la Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii din Chieşd au fost sesizaţi, în jurul orei 8, de către dispeceratul IPJ Sălaj despre faptul că un localnic din Sighetu Silvaniei, Ilie S., a fost găsit decedat în apropierea locuinţei sale. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care a survenit decesul acestuia.
Conform sursei citate, în urma verificărilor efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier, s-a stabilit că Ilie S. a murit din cauza unor leziuni suferite în urma unui accident rutier. Vinovat de producerea evenimentului rutier este un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Harghita, Rudolf K. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sălaj, în jurul orei 21,20, tânărul, în timp ce conducea un vehicul cu tracţiune animală pe drumul comunal 3, a trecut peste victima care se afla pe partea carosabilă, continuându-şi deplasarea. Harghiteanul a fost identificat abia duminică, 27 octombrie. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Alte articole

Leave a Comment