Show a la Vasile Mărgulescu: Directorul sportiv al Rapidului a intrat peste arbitri la finalul partidei cu HC Zalău

Duelurile dintre echipa Zalăului şi Rapid erau adevărate derby-uri în urmă cu mulţi ani, fiind sezoane când cele două formaţii au dus o luptă directă chiar pentru titlul naţional. Astăzi, jocurile dintre cele două echipe par să aibă o favorită certă: HC Zalău. La fel s-a întâmplat şi în jocul de joi seara, din Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, la finalul căruia, echipa zălăuană s-a impus cu 43 – 35, după ce la pauză a condus cu 21 – 19.
Deciziile arbitrilor clujeni Sebastian Mârza şi Cristian Nedelea au stârnit nemulţumiri în ambele tabere, iar antrenorul Gheorghe Tadici a fost sancţionat cu cartonaş galben în prima repriză. La începutul reprizei secunde, handbalista Zalăului, Larisa Tamaş, a fost sancţionată cu eliminare de două minute, dar cei de la masa oficială nu au pornit cronometrul la timp. Tadici a observat rapid eroarea comisă, situaţia s-a remediat, după care, a venit rândul oaspetelor să protesteze, crezând că Tamaş a revenit pe teren înainte să-şi ispăşească cele două minute de eliminare.
În tribunele Sălii Sporturilor s-a aflat şi Vasile Mărgulescu, fostul antrenor al Rapidului. Potrivit unor surse apropiate clubului, Mărgulescu ar ocupa în acest moment funcţia de director tehnic, fiind astfel explicabilă prezenţa lui în tribunele sălii din Zalău. Tehnicianul bucureştean nu a părăsit Sala Sporturilor fără să facă show-ul cu care i-a obişnuit pe zălăuani aproape de fiecare dată. La pauză, tehnicianul bucureştean a intrat în vestiarul echipei sale pentru a le da indicaţii jucătoarelor de la Rapid, iar după fluierul de final al arbitrilor clujeni, a coborât pe teren pentru a le transmite rapidistelor câteva cuvinte. La un moment dat, Mărgulescu a vrut să se îndrepte spre arbitri, fiind oprit cu greu de jucătoare. A făcut-o însă, după ce fetele au ajuns la cabine, antrenorul bucureştean intrând chiar în vestiarul arbitrilor, cărora le-a adresat o serie de cuvinte jignitoare. Tot handbalistele sale l-au temperat şi de această dată, Mărgulescu părăsind Sala Sporturilor mulţumit că le-a putut transmite arbitrilor câteva „cuvinte de duh”.
În toată această perioadă, Tadici s-a aflat în vestiarul echipei sale, neluând parte la circul făcut de Vasile Mărgulescu.

Leave a Comment