Şimleuanii au parc european de 100.000 de euro

Parcul Mare al oraşului Şimleu Silvaniei s-a schimbat la faţă în urma unei investiţii în valoare de peste 100.000 de euro, suportată aproape în întregime de la bugetul local. „Parcul s-a născut la ideea şimleuanului Luka Laszlo, care s-a ocupat, de altfel, de proiectul iniţial al amplasamentului. Proiectul a suferit, ulterior, unele modificări la propunerea reprezentanţilor autorităţilor locale”, ne-a declarat Septimiu Ţurcaş, primarul oraşului de sub Măgura.
Potrivit edilului, principala contribuţie financiară la modernizarea parcului a venit dinspre bugetul local, sursă din care au fost alocaţi 100.000 de euro. Deloc de neglijat este, însă, implicarea unor agenţi economici din Şimleu Silvaniei, care au suportat din propriile buzunare unele lucrări ce au fost executate în parc.
În urma acestei investiţii, parcul a renunţat la imaginea dezolantă, transformându-se într-un spaţiu modern, cu fântână arteziană, loc de joacă pentru copii, amfiteatru, cu elemente de decor la intrarea pe fiecare alee. „Ne legau multe amintiri de vechiul parc, dar nu avea alei, spaţiile verzi nu erau delimitate, aşa că se impunea să-i dăm un aspect modern”, a mai spus Ţurcaş.

Alte articole

3 Thoughts to “Şimleuanii au parc european de 100.000 de euro”

  1. Anonim

    foarte frumos un oras pe care nu-l mai recunosti -felicitari primarului

  2. Anonim

    un oras schimbat % LA % FELICITARI

  3. NELU POP

    PARC FRUMOS, dar costurile sunt MULT exagerate! Bat-o vina de SPAGA!!!

Leave a Comment