Muncitorii necalificaţi, cei mai căutaţi de angajatori

La mare căutare pe piaţa muncii din Sălaj sunt muncitorii necalificaţi. Din cele 84 de locuri de muncă vacante, valabile în perioada 30 ianuarie – 5 februarie, 49 sunt adresate persoanelor fără pregătire în meseria de muncitori necalificaţi. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, instituţia unde angajatorii sunt obligaţi prin lege să declare locurile de muncă vacante, în această perioadă domeniile de activitate în care se fac angajări sunt: producţie şi prestări servicii, industria confecţiilor, comerţ, industria alimentară şi construcţii. Din cele 84 de posturi vacante, patru se adresează persoanelor cu studii superioare: secretară – un loc, inginer construcţii civile – un loc şi controlor calitate – două locuri. Oferta angajatorilor sălăjeni mai cuprinde posturi de: instalator apă canal – două locuri, instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze – două locuri, patiser – trei locuri, vânzător – patru locuri, vânzător ziare – trei locuri, confecţioner îmbrăcăminte articole textile – două locuri, vopsitor – patru locuri, stivuitorist – două locuri, spălător vehicule – două locuri, şofer autocamion maşină mare tonaj – un loc, lăcătuş mecanic – un loc şi secretară un loc. Pentru mai multe detalii privind piaţa muncii din judeţ persoanele interesate se pot adresa la sediul AJOFM Sălaj.
Tot în această perioadă, prin intermediul departamentului Eures – munca în străinătate, sunt oferite locuri de muncă pentru: medicii specialişti radiologi, sculeri, kinetoterapeuţi şi infirmiere în Danemarca, Republica Cehă şi Franţa.

Alte articole

2 Thoughts to “Muncitorii necalificaţi, cei mai căutaţi de angajatori”

  1. Ion Pozitiv

    Muncitorii necalificati sunt cei mai cautati pentru ca nu mai sunt muncitori calificati!Cei care ii angajeaza o sa-i califice la locul de munca pe cei care vor invata o meserie pentru ca scoli profesionale nu sunt!

  2. Oli

    Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:radu_olimpia@yahoo.com 

Leave a Comment