Concursuri pe bandă rulantă în administraţia locală. Primăriile din judeţul Sălaj, în căutare de personal

Sălăjenii care îşi doresc să lucreze la stat au acum ocazia perfectă de a-şi încerca norocul. Aproape 20 de posturi sunt puse la bătaie, în aceste zile, în instituţiile din judeţ, potrivit posturi.gov.ro, portalul specializat pentru posturi vacante în administraţia publică din România.
Cele mai multe locuri de muncă sunt puse la bătaie de către primăriile de judeţ. Printre primăriile care vor să îşi completeze echipa de funcţionari se numără cele din Zalău, Cehu Silvaniei, Benesat, Crasna şi Crişeni. Astfel, în reşedinţa de judeţ este nevoie de un referent superior în cadrul Compartimentului Inspectori Corp Control şi de un consilier superior la Serviciul Comercial și Autorizări Lucrări.
Primăria Crişeni este în căutarea unui consilier debutant la Compartimentul Fond funciar şi registrul agricol, un consilier asistent la Compartimentul Achiziții Publice și a unui referent pentru Compartimentul de starea civilă şi registratură. Un post de inspector asistent este disponibil în cadrul Compartimentului urbanism, amenajarea teritoriului al Primăriei Crasna, Primăria Benesat vrea să încadreze un paznic comunal, în timp ce la Cehu Silvaniei se organizează concurs pentru un post de tractorist şi un altul de şofer în cadrul Sectorului de Gospodărie Comunală.
Lista locurilor de muncă vacante este completată de un post de economist şi unul de funcţionar (recepţioner Hostel Stadion Zalău) la Clubul Sportiv Municipal Zalău.
Angajări face şi Consiliul Judeţean Sălaj, unde este nevoie de un consilier juridic superior la Compartimentul Autorizaţii de Construire şi Disciplina în Construcţii din cadrul structurii arhitectului-şef, Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Sălaj, care pune la bătaie două posturi de mediatori şcolari – unul pentru Şcoala Gimnazială nr. 1 Dragu şi Şcoala Primară Voievodeni, şi un altul pentru Şcoala Gimnazială “Lucian Blaga” Jibou şi Grădiniţa cu Program Normal nr. 3. Jibou, şi Grădiniţa cu Program Prelungit “Piticii Isteţi” Zalău, pentru un muncitor întreţinere.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a anunţat că scoate la concurs două posturi de magaziner debutant, la Serviciul Aprovizionare, unul de referent de specialitate pentru Biroul Achiziţii publice (studii superioare) şi un altul de merceolog debutant, în cadrul Serviciului Aprovizionare.

One Thought to “Concursuri pe bandă rulantă în administraţia locală. Primăriile din judeţul Sălaj, în căutare de personal”

  1. Anonim

    Aceste posturi deja sunt date la prieteni. Oricare persoana care se înscrie crează probleme pentru comisie . Aranjamente.

Leave a Comment