Radu Căpîlnaşiu vrea parc industrial pentru zălăuani

Municipalitatea îşi propune să amenajeze un parc industrial pe un teren în suprafaţă de 10 hectare, proiect care, odată implementat, ar crea noi locuri de muncă, ar diversifica activitatea economică a Zalăului şi ar creşte puterea economică a reşedinţei de judeţ.
Primarul Radu Căpîlnaşiu susţine că autorităţile au fost deja ofertate de către diverşi proprietari de teren, însă bugetul local din acest an nu dispune de resurse suficiente pentru a acoperi o astfel de cheltuială. „Din păcate, în acest an nu putem să asigurăm măcar jumătate din suma necesară pentru a achiziţiona cele 10 hectare pe care ne dorim să dezvoltăm parcul industrial”, a precizat edilul, cu menţiunea că doar pentru cumpărarea terenului ar fi nevoie de aproximativ 2 milioane de lei.
Zonele luate în calcul pentru înfiinţarea parcului industrial sunt în spatele Registrului Auto Român, respectiv la şoseaua de centură-Valea Miţii. Pe viitorul amplasament ar urma să existe atât clădiri administrative, cât şi hale de producţie, respectiv depozite frigorifice pentru fructe şi legume.

Alte articole

7 Thoughts to “Radu Căpîlnaşiu vrea parc industrial pentru zălăuani”

 1. Anonim

  vrea sa cumpere terenul de la crecan, ascultati bine

 2. ciuciu

  pe crecan nu/l verifica nimeni, daca are atatea terenuri, zona din poza o stiu este foarte frumoasa, pacat sa se faca parc industrial, ar fi frumos amenajat, ca spatiu de agrement pentru zalauani.

  1. transparenta...

   o alta “manareala” a “minunatului” edil a orasului…,cei care au mentinat mai sus stiu ei ce vorbesc…

 3. dalas

  dupa cet unde sa bagat bani cu sacu si sa apropiat moartea un alt mort a inviat pt

 4. realitatea

  daca nu faci nimic este totul ok ,nu are nimeni nimic de comentat ,asa poate ar fi mai bine

Leave a Comment