Usi rapide: 4 domenii in care pot fi utilizate

 

Facilitatea accesului rapid dintr-o incapere in alta este astazi o necesitate in numeroase domenii de activitate, astfel ca instalarea sistemelor de usi rapide nu mai este o optiune. De la primul model de usa rapida lansat de Butzbach in 1984, datorita progreselor in sectorul automatizarilor, industria de profil a adus numeroase imbunatatiri sistemelor de usi rapide, ajungandu-se la un grad de performanta fara precedent si o functionare care nu da gres.

Usi rapide: caracteristici

 

Usile rapide pot fi instalate oriunde este necesara optimizarea traficului, imbunatatirea climatului interior din spatiile industriale si sunt in prezent cea mai cautata solutie de inchidere. Ele pot fi impartite in doua categorii: usi rapide de sine statatoare si usi rapide care dubleaza usile sectionale, culisante rezistente la foc sau de tip rulou. De asemenea, ele sunt de doua feluri: usi rapide cu deschidere pe verticala si usi rapide cu deschidere pe orizontala.

USI

Concepute special pentru o functionare rentabila si durabila, sistemele de usi rapide sunt caracterizate prin robustete, avand o durata mare de viata, siguranta si eficienta. Desi costurile de achizitie sunt mai mari decat in cazul usilor industriale conventionale, investitia va fi amortizata in timp, usile rapide avand un consum redus de energie electrica.

In ce domenii se pot utiliza usi rapide?

 

Producatorii de usi rapide pun la dispozitie sisteme care pot fi integrate oricarui domeniu de activitate. Iata cateva exemple:

  1. Facilitati de productie

Indiferent de ramura in care activati, cu siguranta veti gasi o usa rapida care sa indeplineasca toate cerintele si sa optimizeze activitatile zilnice de productie. Usile rapide sunt proiectate special pentru trafic rapid, liber si fara contact si pot fi instalate cu usurinta inclusiv in coridoare inguste sau in conditii de spatiu limitat. De asemenea, confera o izolatie desavarsita si au o rezistenta mare la vant.

  1. Logistica

Instalarea de usi rapide este recomandata mai ales in centre logistice si depozite, fiind necesare pentru optimizarea operatiunilor desfasurate in cadrul acestora. Usile rapide sunt dotate cu deschidere de urgenta rapida, senzori de obstacole inglobat cu cauciuc si sisteme anticrush in canaturile usii.  Astfel, prin viteza de operare si siguranta usilor rapide este facilitata productivitatea neintrerupta si lipsita de riscuri.

  1. Spatii comerciale

Utilitatea usilor rapide este variata, astfel ca ele pot fi instalate inclusiv in magazine, supermarketuri sau showroomuri. Acestea vor permite mentinerea unei temperaturi constante si sunt ideale in special pentru separarea spatiilor de depozitare de magazinul propriu-zis.

  1. Industria auto

Deoarece succesul unei afaceri depinde in mare masura de productivitatea angajatilor, este necesar ca acestia sa dispuna de toate conditiile pentru a-si desfasura activitatea eficient si in conditii de siguranta. Usile rapide pot fi instalate in garaje, facilitati de productie, spalatorii auto, workshopuri etc. atat in interiorul cladirilor, cat si la exterior.

Datorita materialelor de cea mai buna calitate din care sunt confectionate, gradului mare de securitate si versatilitatii de utilizare, usile rapide sunt solutia ideala pentru orice domeniu de productie in care este necesara deschiderea ultra-rapida.

Pentru mai mult detalii despre usi rapide sau usi industriale, intra pe gunther-tore.ro!

 

 

Alte articole

Leave a Comment