Rent a car pe înțelesul tuturor

Ce-ți poate oferi o firmă de închirieri auto? Deși întrebarea pare extrem de simplă, s-ar putea sa aibă câteva răspunsuri la care nu s-a gândit toată lumea. În primul rând, oferă rezolvarea la una din problemele spinoase care se ridică atunci când cineva e obligat să se deplaseze, timp de câteva zile, într-un oraș mare, departe de locul în care își are domiciliul stabil. E vorba de problema mobilității rutiere. Obligația aceasta, de a locui în alt oraș, poate consta într-o întâlnire de afaceri, un curs de formare profesională, într-o intervenție medicală, vizitarea unor obiective turistice, a unor prieteni vechi, ori pur și simplu evadarea din monotonia unei vieți dintr-un orășel de provincie.

Indiferent de motiv, un automobil care să-ți stea la dispoziție zi și noapte, înseamnă mult. De ce un automobil închiriat și nu unul proprietate personală? Fiindcă nimeni nu are nevoie de oboseala acumulată din parcurgerea unui drum lung sau de uzura mașinii, provenită din câteva sute, posibil mii de km. Asta fără a aminti câte neplăceri poate crea o defecțiune tehnică, atunci când timpul este măsurat. O defecțiune tehnică însă, în cazul unei mașini închiriate, are o rezolvare simplă. Prin clauzele contractuale, o firmă care se respectă, oferă atât asistență rutieră, cât și schimbarea de urgență a mașinii defecte, cu una din aceiași clasă de mașini, sau cu una dintr-o clasă superioară.

Un alt avantaj oferit de mașina închiriată: poate fi condusă de mai mulți șoferi din grupul de pasageri cu care călătorește cel care a încheiat contractul. Nimeni nu cred că e foarte încântat să ofere mașina personală cuiva, doar de dragul unei experiențe noi…

Problema reviziei, rovignetei, bunei stări a mașinii înainte de plecarea la drum, nu cad în sarcina clientului. Firmele de închirieri auto au contracte cu cele mai bune service-uri, astfel că mașinile sunt întotdeauna pregătite pentru închiriere. Iar partea actelor necesare pentru închiriere nu va stresa pe nimeni, totul desfășurându-se rapid și într-o modalitate simplă pentru client. Mașina se închiriază online, printr-un e-mail sau telefon, uneori prin amândouă, clientul confirmă închirierea, iar firma, la rândul ei, confirmă clientului reținerea mașinii pentru perioada din formularul online.

Un punct important în închirierea de mașini îl constituie posibilitatea închirierii mașinilor de clasă superioară, până la mașini de lux. În ocaziile speciale pentru client sau pentru cineva apropiat lui, una din surprize poate fi o mini-vacanță de câteva zile, o plimbare într-una din mașinile puternice, cu dotări speciale puse la dispoziție de firmele rent a car.

Nu în ultimul rand, mai mult decât oboseala fizică, atunci când se închiriază o mașină, se face și economie financiară. Un drum lung, dus-întors, înseamnă consum de combustibil, care însumat cu consumul dintr-un oraș mare, posibil necunoscut, să rezulte o cheltuială nedorită.

Una din firmele rent a car din București la care se poate apela cu încredere, e KamoAuto. Plecând de la dorința de a-și satisface clienții prin calitatea serviciilor și menținerea unor prețuri accesibile tuturor, în cei zece ani de activitate, această firmă și-a câstigat prestigiul unui furnizor important pe piața închirierilor din capitală. Cu un parc auto excelent dotat și cu un personal calificat, clientul are garanția încheierii unei afaceri profitabile.

Alte articole

2 Thoughts to “Rent a car pe înțelesul tuturor”

  1. Anonim

    1. De ce nu este inscripția „Publicitate”?
    2. Ar trebui să știți că nimeni nu închiriază mașini doar pentru că o firmă a scris la ziar! Sînt alte modalități de informare decît lauda de sine prin ziare.

  2. Serviciile de inchirieri auto au cunoscut o ascensiune destul de mare in ultimii ani.

Leave a Comment