Zvonoteca

# Din cate se pare, spargatorilor de locuinte din Salaj le-au venit in ajutor compatrioti de prin partile sudului. Ne-a ajuns la urcehi un zvon, conform caruia apartamentul unui director de institutie era cat pe ce sa fie spart, taman in miezul zilei. Noroc cu o vecina a proprietarului, care vrand sa aprinda lumina pe scara blocului a descoperit mareata fapta a hotilor sudisti. Ce tupeu pe unii sa sparga apartamente ziua in amiaza mare! Noroc cu Super- Vecina care era pe faza, ca daca nu cine stie unde se ajungea.

# Sunt din ce in ce mai multe incendii a caror cauza principala este jarul provenit de la tigarile nestinse corespunzator. Si uite cum se ajunge ca un viciu sa aduca nenorociri in viata unui om. Amu si cu insemnele astea care vor aparea pe pachetele de duhane, o sa ajungem sa ne lasam de ele, nu din cauza efectelor care pot avea asupra sanatatii noastre, ci din groaza pe care o va baga in noi imaginile minune de pe pachete.

# Cica din statisticile politienesti reiese ca judetul nost@ este fruncea la infractiunile economico-financiare. Pai ce am mai putea adauga la aceste concluzii la care a ajuns politia salajeana? Decat ca, daca situatia nu se va schimba, vom ajunge sa nu mai putem avea incredere in nimeni si in nimic. Nu ca acum am avea in careva…

Leave a Comment