Zvonoteca

# Soferii de tuzuri pot fi, uneori, chiar galanti, evident daca e vorba de o gagica buna, care da mai repede din picioruse ca sa prinda autobusul de la ora 7.44, ca sa ajunga la serviciu. Ei, soferii, mai pot opri si pe dupa statii, sa invite la lontru, pe scaunul de onoare din fata gagica buna si sa o mai si intrebe de sanatate. Ca unui barbat bine, la volan, ii sta cu facutul de curte. Doar ca uneori soferii is chiar ghinionisti: vorbesc vrute si nevrute si fac curte chiar unor gagici ce lucreaza pe la ziare. Si ne dau si noua de lucru, pe la o zvonoteca.

# Noi am fost chiar galanti, cand am zis ca vom reveni cu amanunte despre o crima care s-a intamplat ha-ha, inca @nainte de Paste. Altii, care ar fi trebuit sa vina cu amanuntele n-au mai fost, insa, chiar asa de galanti. Deci rupem relatiile si cu politia si cu presa?

# Vineri, sarbatoare mare. Pe langa faptul ca a fost vineri treispe, deci o zi plina de surprize. Ceva cu izvorul tamaduirii. Dar, orice ar fi fost, noi ne-am facut cuviinciosi cu degetul crucea, la cate cantari am auzit de prin catedrala din vecini. Oare cum e cu conturbarea linistii publice? Poate am reusi sa stim asta mai precis, daca am scoate si noi boxele in afara si am da drumul la ceva metalica.

# Cineva a facut reclamatii cum ca la tara se beleau mieii intr-o veselie. Pai, mai frate, eu mi-o belesc in curtea mea cum vrea muschii mei. Si daca vreau, dupa ce mi-l belesc, il tai cu drujba. Si cine ce treaba are cu mine sau cu altii, daca ti-o faci in spatele gardului proprietate personala?

Leave a Comment