Zvonoteca

# Muicaaa, nu mai jucam cu alde Messi pe National Arena. Jucam, si pa acilea, pe la Salaj, tot cu noi. Mai un zvon cutremurator, o fenta la buget, un dribling legislativ, un DNA, ANI, chestii dastea. Apropo: cica maghiarii din Covasna (si Harghita, da nu bagam mana in foc) se declara olteni superiori. Salajenii, in logica asta olteneasca, ar trebui sa se declare someseni de mijloc, crasneni de jos etc.

# Sala de sport de la Valcau, nou inaugurata, poate gazdui competitii internationale sportive. Ceea ce nu-i chiar un lucru rau, depinde, fireste, din ce logica politica privesti problema. Ca daca zici intr-un fel se supara unii, daca zici in alt fel se supara altii. Prin urmare, sa traiasca, la multi ani!

# Muicaaa, ii dara pe Ponta si Sova bratului inarmat al partidului la putere, DNA. Deci se ascute lupta de clasa. Deci s-ar putea sa se poata ca si prin Salaj sa se intample mari fapte de arme. C-asa-i in tenisul politic de la noi. Opozitia da in putere, puterea, igen, da in opozitie. Pam, pam.

Alte articole

Leave a Comment