Zvonoteca

# Cica unul din cele 80 de focoase furate sambata dintr-un tren ce trebuia sa ajunga in Bulgaria era cautat ieri de anchetatori. Noi zicem sa nu-l mai caute. Este in Salaj, fratilor! Cum unde? Pai, nu avem noi cel putin o suta de salajence focoase (mai ales din alea care nu au luat bac-ul)?! No, vedeti, v-ati aprins (focosul) degeaba!

# Cica Messi nu va juca pe National Arena (ma, ce naspa suntem, nu puteam sa-i spunem Arena Nationala sau Stadionul National?). Normal, va juca pe Stadionul Municipal din Zalau. Nu ne credeti?

# Se anunta joi un meci pe viata si pe tastatura intre selectionatele (under 65) jurnalistilor din Salaj si ale PD-L Salaj. Zvonerii au cel putin doua, hai trei rugaminti catre colegii intr-ale fotbalului din fostul (deja) partid de guvernamant: linia de atac a PD-L sa fie formata din Bode, Stanciu si Mocan, in poarta sa stea, cate o repriza, Andreea Vass Paul si Elena Udrea, iar la mijloc sa evolueze Septimiu Turcas, Ioan Abrudan si, fireste, Onorica Abrudanu. Si inca ceva: in tribune sa-i aduca pe alegatorii salajeni care au votat cu EBA. Cei interesati de bilete la acest meci istoric sunt rugati sa contacteze zvonarasul de serviciu!

Alte articole

Leave a Comment