Zvonoteca

# Din nou amintim de ABC-urile din zona armonioasa, care si-au schimbat orarul de functionare, din perioada sarbatorilor, dupa bunul plac. Initial era vorba ca magazinul este deschis sambata pana la ora 22, insa, in ziua cu pricina, clientii au avut o mare surpriza cand au ajuns in fata magazinului: inchis. Pai, mai oameni buni, daca anuntati ca tineti pravalia deschisa, asa sa fie, pentru ca s-ar putea sa va pierdeti credibilitatea si, odata cu ea, clientii fideli.

# Alesii judeteni au cutreierat anu@ trecut Europa, bineinteles, pe bani publici, in interes de serviciu. S-au cheltuit nici mai mult, aproape 580 de milioane de lei, dar, dupa cum s-a afirmat de catre acestia, a meritat. Asa o fi, insa au mai ramas niste semne de intrebare in aceasta privinta….Chiar a meritat, au ba?

# Se apropie dead-line-ul (termenul limita) de finalizare a lucrarilor programate de Primaria Zalau, cu privire la curatenia generala in oras. Suntem curiosi daca acest program se va respecta asa cum scrie la carte. Multe zone ar fi de salubrizat, dar, vom trai si vom vedea daca lucrarile vor fi duse la bun sfarsit. Daca nu… poate intervenim noi, si cu ocazia asta vom grabi un pic treburile. Dar cum graba strica treaba, lasam deocamdata ca lucrurile sa vina de la sine.

Leave a Comment