Zvonoteca

# Un bucurestean cu numar de mitic agatat pe un Transporter rosu, a oprit joi tocmai in mijlocul pantei, pe mijlocul strazii N. Titulescu. Si-a bagat miticu@ avariile si s-a dus la cumparaturi in piata. Vreme de vreo 20 de minute, claxoanele masinilor din fata, spate, lateral – blocate de mitic, au tot sunat degeaba. Intr-un tarziu a venit si homul, lejer, s-a suit in masina si s-a dus. Ca toti miticii.

# Vineri dimineata, cumparatorii stresati faceau deja coada la unicul supermarket, inainte ca acesta sa-si deschida portile. Cumpara oamenii orice, arunca de-a valma in carucioare orice, ca doar venea Pastele si e vreme buna de cumparaturi.

# Batai peste batai, in zilele de sarbatoare sau, mai bine spus, in noptile de sarbatoare, pe la discoteci, unde tinerii s-au cam pilit si le-a inviat cheful de a bate pe cineva. Mascatii au cam fost prezenti pe unde au putut, dar sunt zvonuri ca, in cateva cazuri, nu prea a mai fost pe cine trimite la calmarea spiritului public.

# Pe la institutia care se ocupa cu inspectia muncii nu s-a mai lucrat ieri, de la o anumita ora, pentru ca – era a treia zi de Paste. Nici nu era nimeni pe acolo, decat un caine, prin fata institutiei. Probabil ca javra primise atributiuni de relatii cu publicul. Azi e a patra zi de Paste. Si tot asa.

Leave a Comment