Zvonoteca

# Pe zi ce trece mi se adevereste ceea ce se spune despre puterea presei. De cateva saptamani bune, pe trotuarul care duce la Inspectoratul care are de a face cu invatamantul salajean, o gura de canal cat toate zilele zace neacoperita, din motive inca necunoscute. Cum au aparut jurnalistii prin zona pentru a fotografia minunea, peste cateva minute a si fost acoperita. Apai, e nevoie ca reprezentantii presei sa fotografieze toate hudele pentru ca acestea sa fie acoperite? Bine macar ca avem si noi atata putere incat sa se schimbe ceva in bine in orasu@ asta.

# Cu toate ca pe Crisan exista circulatie pe ambele sensuri pana la intersectia de langa Cafe Rio, unii soferi se incumeta sa mearga si mai departe, netinand seama de indicatorul care interzice si mai departe circulatia in ambele sensuri. Mai mult, soferii care au tupeu@ sa circule pe sens invers mai au si nesimtirea de a vocifera in cazul in care o alta masina se apropie din sens opus. Numai ca, la ce minunatii de soferi vedem in fiecare zi prin oras, nu ne mai mira o ilegalitate de acest gen.

# Cica farmaciile cu circuit deschis au primit o mare tapa din partea Ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, in sensul ca nu pot elibera medicamentul de care au atata nevoie saracii diabetici. Insulina se va gasi doar la farmaciile din spitale, unde acestia sunt nevoiti sa stea la cozi interminabile pentru a-si lua medicamentul. Apai, daca se va continua in ritmu asta, nu vor mai exista bolnavi care sa mai stea la cozi. Poate asta e si scopul acestei batai de joc?

Leave a Comment