Zvonoteca

# Din ce in ce mai multa democratie in institutiile care vin in contact cu cetatenii urbei noastre. Drept exemplu sta acel compartiment din cadrul Primariei care incaseaza taxe si impozite locale. Din cunostintele noastre, programul de functionare a ghiseelor este de la ora 7 dimineata, dar, cum era inceput de saptamana s-au gandit, poate, ca ar prinde bine un repaus dupa o zi de duminica. Luni dimineata, la ora 7 jumate, nu erau prezente la post nici una din gheisele care ar trebui sa fie la dispozitia contribuabilului. Oare de ce acest program scurt dis de dimineata?

# La ultima sedinta ordinara din cadrul unei institutii care are la carma municipiul Zalau interesul pentru proiectele de hotarare este din ce in ce mai redus. Telefoanele suna, discutiile sunt din ce in ce mai aprinse, iar interesul pentru proiecte din ce in ce mai scazut. Amu, stam si ne gandim, daca lor nu le pasa de ceea ce se discuta in astfel de sedinte, pentru ce mai au loc si, mai ales, pentru ce au nevoie de IinstrumenteleI pe care le-au achizitionat cu atata patos. Oare ce mai urmeaza?

# Intr-o dimineata, controloarele din autobuzele lui nea` Puiu s-au gandit ca afacerea ar fi mult mai productibila daca s-ar aduna in grup pentru a vedea daca sunt toti calatoii au bilet sau abonament. Recomandarea noastra ar fi sa nu mai fie manate de atata zel si sa nu se adune in cete, pentru ca nu iese nimic. Chiar daca nu poarta ecuson, pot fi usor recunoscute. Cum? Dati-va si voi cu parerea….

Leave a Comment