Zvonoteca

# Scandal politic cu iz de ciolan in putrefactie. Dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta, Minciuneanu a inceput sa muste in stanga si-n dreapta, aratandu-si coltii tuturor celor care i-ar sta in calea propriului interes. Si, ca sa dea bine pe sticla, Minciuneanu a mai varsat si cateva lacrimi nesarate pe ravasul autentic al Aliantei. Pe care, apoi, cu un nod in gat, l-a rupt, scuipand cateva cuvinte obscene printre incisivi. La colt, ranjind a satisfactie, pana nu demult dusmanul de moarte al minciunenilor, pesedeu@ astepta cu infrigurare partea lui de ciont, pe care urmeaza sa o roada, pe rand, cu nemuritorul udemereu@. Numai ca, in tot raul si-un bine: fara nimic de ros, pedeu` isi va face treaba asa cum ii sta bine unui partid aflat in opozitie permanenta.

# Cutremurul schimbarii Guvernului isi face efectul si pe sira spinarii directorilor din deconcentrate, altii decat cei ai PNL, UDMR sau uitatii PSD-ului. Incepe vanatoarea de vrajitoare!

# De la politica de maidan, trecem la politica de carciuma, de unde aflam ca popa din Badon si-a schimbat sutana cu manusile de box, pe care si le-a agatat de-asupra capului, in locul icoanelor din dormitor. Noroc ca inca-i tanar si-n puteri, asa ca nu mai trebe sa tina cont de grijile babelor. Pantru ele, ca-i in sutana, ca arunca crosee in stanga si-n dreapta, tat un Rambo divin ramane…

Leave a Comment