Zvonoteca

# Au reapărut guralivii din politica sălăjeană, unii care nu fac altceva decât să bată din gură ca niște papagali și să arate mereu cu degetul spre prostiile pe care le fac alții. Desigur, prostiile lor nu le văd. O, e momentul în care dacă vrei să candidezi undeva, pentru ceva, apar cei cu experiență care te caută și în catalogul clasei a III-a. Stați să vedeți, încep loviturile sub centură și porcăielile publice.

# Să vă ferească Dumnezeu să ajungeți în zona poligonului militar din Dumbrava, în cartier. Mai bine vă luați cizme de gumă, nu de alta dar ulițele îs pline de mol de zici că acum s-a revărsat Someșul și pe acolo. Gata, v-ați cumpărat cizme de gumă?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Au reapărut guralivii din politica sălăjeană, unii care nu fac altceva decât să bată din gură ca niște papagali și să arate mereu cu degetul spre prostiile pe care le fac alții. Desigur, prostiile lor nu le văd. O, e momentul în care dacă vrei să candidezi undeva, pentru ceva, apar cei cu experiență care te caută și în catalogul clasei a III-a. Stați să vedeți, încep loviturile sub centură și porcăielile publice. # Să vă ferească Dumnezeu să ajungeți în zona poligonului militar din Dumbrava, în cartier. Mai… Citeste mai mult […]

Leave a Comment