Zvonoteca

# Bătaie pă oloi die ruje la magazinul din deal. O vinit strângătorii de fer vechi de prin sate și și-or umplut dubele cu ieji de oloi. Mama lui de oloi. Dăm oloi la schimb cu perini și fer. Pe când a ieșit zălăuanul de la muncă, oloiul nu mai era pe raft. L-au cumpărat ăia fără slujbă, dar cu dubă. Hai la fer, bre!

# Iubirile neîmplinite sunt mare subiect de bârfe printre angajatele unor instituții loco. Ăla dă la aia, aia îi dă lu’ ăla, tu, auzit-ai? Auzit, tu, dar pe noi nu ne interesează care pe cine binecuvântează cu porții dulci de palme peste bucă sau „păstrânac”. Țara asta a mere bine numai atunci când fiecare își va vedea de propria treabă. Bine, asta nu se va întâmpla în veci.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Bătaie pă oloi die ruje la magazinul din deal. O vinit strângătorii de fer vechi de prin sate și și-or umplut dubele cu ieji de oloi. Mama lui de oloi. Dăm oloi la schimb cu perini și fer. Pe când a ieșit zălăuanul de la muncă, oloiul nu mai era pe raft. L-au cumpărat ăia fără slujbă, dar cu dubă. Hai la fer, bre! # Iubirile neîmplinite sunt mare subiect de bârfe printre angajatele unor instituții loco. Ăla dă la aia, aia îi dă lu’ ăla, tu, auzit-ai? Auzit,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment