Zvonoteca

# Hop, ai lovit bordura? Foarte bine, poza ta apare pe rețeaua de socializare. Hop, claxonezi sau nu parchezi bine? Nu-i nimic, apari pe grupurile de pe facebook. Sunt mulți hodiniți care au vreme să facă poze în timp ce conduc limuzinele nemțești mai bătrâne ca pruncii din gimnaziu.

# N-ai cum să reziști într-o funcție publică dacă nu ești sprijinit politic, dacă nu îi faci pe plac partidului și mărețului conducător. Așa e și în Zalău. Ce, credeați că în Sălaj e altfel, că se merge pe dreptate? Băbăieț, nu fiți naivi. Trăiască glorioasa politică!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Hop, ai lovit bordura? Foarte bine, poza ta apare pe rețeaua de socializare. Hop, claxonezi sau nu parchezi bine? Nu-i nimic, apari pe grupurile de pe facebook. Sunt mulți hodiniți care au vreme să facă poze în timp ce conduc limuzinele nemțești mai bătrâne ca pruncii din gimnaziu. # N-ai cum să reziști într-o funcție publică dacă nu ești sprijinit politic, dacă nu îi faci pe plac partidului și mărețului conducător. Așa e și în Zalău. Ce, credeați că în Sălaj e altfel, că se merge pe dreptate? Băbăieț,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment