Zvonoteca

# O dat bunul Dumnezeu și au început băieții să despodobească brazii, să strângă ghirlandele și tăte globurile de ne-au făcut atmosfera mai faină de Crăciun. Unii mai că erau gata să le lase în oraș până la Paști sau chiar până în miezul verii, să-și facă mirii poze cu Moșul cel viteaz.

# No, s-o gătat și cu hora, cu jocul în sfântă zi de sărbătoare. Acum, obiceiul e ca fiecare instituție să organizeze propria horă și prinderea în joc să se facă strict pe bază politică. Todere, vezi că ai greșit hora, tu ești în partidul cu hora de dincolo.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # O dat bunul Dumnezeu și au început băieții să despodobească brazii, să strângă ghirlandele și tăte globurile de ne-au făcut atmosfera mai faină de Crăciun. Unii mai că erau gata să le lase în oraș până la Paști sau chiar până în miezul verii, să-și facă mirii poze cu Moșul cel viteaz. # No, s-o gătat și cu hora, cu jocul în sfântă zi de sărbătoare. Acum, obiceiul e ca fiecare instituție să organizeze propria horă și prinderea în joc să se facă strict pe bază politică. Todere, vezi… Citeste mai mult […]

Leave a Comment