Echipa de robotică Brainstorms de la API Zalău, calificată la Campionatul Regional de Robotică

Zilele trecute, echipa de robotică Brainstorms, de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău a participat la a treia etapă de calificări „MEET Mania” de la Sibiu, unde a obținut cinci victorii din șase meciuri, clasându-se astfel pe locul III la această etapă.

Însumând punctele obținute din cele mai bune zece meciuri de la „Beyond Clever MEET – Baia-Mare”, „MEET me again by RUBIX – Blaj” și „MEET Mania” de la Sibiu, echipa de robotică Brainstorms pornește de pe locul 15 în Turneul de Ligă numărul 2 – Regiunea Cluj, la care vor participa 43 de echipe și care se va desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 9 – 11 februarie 2024. Echipa speră că la regionala de la Cluj va obține rezultate bune, pentru a se califica la Turneul Final al Campionatului Național de Robotică pentru liceeni, organizat de FTC România și Asociația „Nație prin Educație”, în luna martie 2024.

One Thought to “Echipa de robotică Brainstorms de la API Zalău, calificată la Campionatul Regional de Robotică”

  1. […] Zilele trecute, echipa de robotică Brainstorms, de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău a participat la a treia etapă de calificări „MEET Mania” de la Sibiu, unde a obținut cinci victorii din șase meciuri, clasându-se astfel pe locul III la această etapă. Adunând punctele obținute din cele mai bune zece meciuri de la „Beyond Clever MEET – Baia-Mare”, „MEET me again by RUBIX – Blaj” și „MEET Mania” de la Sibiu, echipa de robotică Brainstorms pornește de pe locul 15 în Turneul de Ligă numărul 2 – Regiunea… Citeste mai mult […]

Leave a Comment