Zvonotecă

# Au năvălit zălăuanii la deschiderea unui mare bold. A apărut un zvon că vor primi ceva „laboșe” gratuite, niște tigăi. Să vezi tu vânzoleală, agitație, la bold, număr mare de cumpărători. Numai că s-a lăsat cu supărare mare când au văzut că nu le dă nimeni gratuit tigăi și oale. Șoc și groază. Puteai cumpăra oale doar cu bani.

# Au venit câțiva fulgi de nea și s-a și umplut internetul cu drumurile acoperite de nea. Nici n-a apucat asfaltul să devină alb că s-au și mobilizat veșnicii prezenți pe grupurile sociale. O să murim, drumurile sunt blocate. După câteva minute, tentativa de ninsoare s-a oprit.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonotecă”

  1. […] # Au năvălit zălăuanii la deschiderea unui mare bold. A apărut un zvon că vor primi ceva „laboșe” gratuite, niște tigăi. Să vezi tu vânzoleală, agitație, la bold, număr mare de cumpărători. Numai că s-a lăsat cu supărare mare când au văzut că nu le dă nimeni gratuit tigăi și oale. Șoc și groază. Puteai cumpăra oale doar cu bani. # Au venit câțiva fulgi de nea și s-a și umplut internetul cu drumurile acoperite de nea. Nici n-a apucat asfaltul să devină alb că s-au și mobilizat veșnicii prezenți… Citeste mai mult […]

Leave a Comment