Zvonoteca

# Tăt Zalăul fierbe când un nebun își strânge nevasta de gât, țațele se întrec în lansări de zvonuri, știu până și ce note sau ce hârtie igienică folosesc hoții, certăreții, infractorii, curg sutele de „Amin!” la evenimente cu și despre popi. Viitorul sună bine și în Sălaj. Amin!

# Gurile nesimțite povestesc că salvatorii sunt tot mai puși pe drumuri de alcoolici, de cei care trag pe as și aruncă pe gât litri de băutură. Stați, a început suretitul, să vedeți voi de acum înainte cum ajung la urgență bețivii cu nevestele la capul lor, să vedeți voi scandal. Propunem ceva. Fiecare bețiv preluat de ambulanță să primească la finalul intervenției medicale și nota de plată. Ce ziceți, faină propunerea, nu?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Tăt Zalăul fierbe când un nebun își strânge nevasta de gât, țațele se întrec în lansări de zvonuri, știu până și ce note sau ce hârtie igienică folosesc hoții, certăreții, infractorii, curg sutele de „Amin!” la evenimente cu și despre popi. Viitorul sună bine și în Sălaj. Amin! # Gurile nesimțite povestesc că salvatorii sunt tot mai puși pe drumuri de alcoolici, de cei care trag pe as și aruncă pe gât litri de băutură. Stați, a început suretitul, să vedeți voi de acum înainte cum ajung la urgență… Citeste mai mult […]

Leave a Comment