Zvonoteca

# Începe școala. S-au scumpit florile de parcă sunt aur. Unii chiar vor să se îmbogățească într-o singură zi, iar începerea școlii e un pas spre a băga bani în jeb. Hai, spor la vânzări, să iasă notele mari. Amin!

# Suntem tare curioși să vedem cum sunt organizate festivitățile de deschidere a noului an școlar, câți popi, câți invitați de marcă, politicieni și posibili candidați participă la deschiderea școlii. Vedetele din politica locală tot la unitățile de învățământ de prestigiu se duc. N-ar merge la o școală de la sat, nu. Poate merg acolo unde predau inculpați. Amin, amin, amin!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Începe școala. S-au scumpit florile de parcă sunt aur. Unii chiar vor să se îmbogățească într-o singură zi, iar începerea școlii e un pas spre a băga bani în jeb. Hai, spor la vânzări, să iasă notele mari. Amin! # Suntem tare curioși să vedem cum sunt organizate festivitățile de deschidere a noului an școlar, câți popi, câți invitați de marcă, politicieni și posibili candidați participă la deschiderea școlii. Vedetele din politica locală tot la unitățile de învățământ de prestigiu se duc. N-ar merge la o școală de la… Citeste mai mult […]

Leave a Comment