Zvonotecă

# A fost un incediu în Șimleu. A ieșit fum dintr-o locomotivă. A bubuit rețeaua de socializare centrală. Companii de renume au dat că e bombă, că arde, că explodează Șimleul. N-a ars nimic, dar a ars internetul cu minciuna și prostia. Sălajul e interesant la centru doar când bubuie câte ceva.

# Scandal într-un magazin central. Oamenii au cumpărat câte o bucată de brânză, iar când au ajuns la casă prețul era cu totul altul, mult mai mare. S-au luat vânzătoarele de cap, brânza a fost lăsată în raftul cu curechi, iar înjurăturile au curs ca la ușa cortului. Mama ei de brânză. Și mama lui de magazin care fură!

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonotecă”

  1. […] # A fost un incediu în Șimleu. A ieșit fum dintr-o locomotivă. A bubuit rețeaua de socializare centrală. Companii de renume au dat că e bombă, că arde, că explodează Șimleul. N-a ars nimic, dar a ars internetul cu minciuna și prostia. Sălajul e interesant la centru doar când bubuie câte ceva. # Scandal într-un magazin central. Oamenii au cumpărat câte o bucată de brânză, iar când au ajuns la casă prețul era cu totul altul, mult mai mare. S-au luat vânzătoarele de cap, brânza a fost lăsată în raftul… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Am observat ca tot aveți ceva cu magazinul din centru. De ce nu mergeți și la magazinul de lângă sala sportului. Va vând un pont. Este o bere cu denumire italiana, dar care are puse în zona de bere fără alcool și cu alcool și fără alcool. Treaba e de câteva luni. Prima data am luat dintr-un bax patru beri și am mers la grătar. Cu mașina. Noroc pe mine ca în momentul în care am deschis o bere am văzut ca era cu alcool. Puteam rămâne fără permis.

Leave a Comment