Zvonoteca

# Să vezi oferte de prețuri pentru litoralul românesc. Se plâng sălăjenii că e scump, că e ca naiba la noi la mare. Nu-i de mirare. Asta se întâmplă and e an. Vorba rea zice că sunt mii de sălăjeni care au primit tichete de vacanță și vor să se spargă-n figuri la munte și la mare, nu de alta, dar anul viitor trebuie să lipească afișe.

# Cei care cad în plasa vânzătorilor de vise sunt tot mai mulți și prin Sălaj, iar la spital ajung când e prea târziu. Se pare că vindecătorii care umblă cu cântece și descântece au tot mai mult succes chiar și prin orașul ăsta mic și liniștit. Asta spune multe despre noi, nu?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Să vezi oferte de prețuri pentru litoralul românesc. Se plâng sălăjenii că e scump, că e ca naiba la noi la mare. Nu-i de mirare. Asta se întâmplă and e an. Vorba rea zice că sunt mii de sălăjeni care au primit tichete de vacanță și vor să se spargă-n figuri la munte și la mare, nu de alta, dar anul viitor trebuie să lipească afișe. # Cei care cad în plasa vânzătorilor de vise sunt tot mai mulți și prin Sălaj, iar la spital ajung când e prea… Citeste mai mult […]

Leave a Comment