Zvonoteca

# Se plânge lumea de unii doctori și de spitalele sălăjene. Oamenii ăștia nu cred că au ajuns prin anumite spitale clujene, în orașul tuturor posibilităților, acolo unde stai un ceas pe drum ca să mergi dintr-un cartier în altul. Hai să nu mai fim cârcotași. Ia încercați și alte spitale.

# Rămânem tot la Cluj-Napoca, minunatul oraș în care dimineața stai cu zecile de minute în Baciu sau Florești. Să te ferească Dumnezeu să nu ai nervi de oțel sau să te scape vreo cufureală.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. […] # Se plânge lumea de unii doctori și de spitalele sălăjene. Oamenii ăștia nu cred că au ajuns prin anumite spitale clujene, în orașul tuturor posibilităților, acolo unde stai un ceas pe drum ca să mergi dintr-un cartier în altul. Hai să nu mai fim cârcotași. Ia încercați și alte spitale. # Rămânem tot la Cluj-Napoca, minunatul oraș în care dimineața stai cu zecile de minute în Baciu sau Florești. Să te ferească Dumnezeu să nu ai nervi de oțel sau să te scape vreo cufureală. * A se considera… Citeste mai mult […]

 2. Gologoț

  Nici nu se compară măi Zvony,Clujul cu Zalăul!
  O samă largă de doftori din Salaj ar trebui să meargă la Cluj la reciclare, să învețe diferența dintre felceri și doctori adevărați,nu desenați!
  La Cluj,pe unde am fost,pe la medici,ei bine,am fost tratat de parcă eu eram doctor și ei pacienți…
  Spitalul clinic de urgenta,Cardiomed,Medisprof,sunt doar câteva dintre centrele de excelență care dau clasă multor alcatuieli medicale din Salaj!
  La noi in Sălaj mulți ,, doftori ” ar putea fi înlocuiți cu succes ,cu ,, poștașul facturel”-aplicatia aia unde bagi codul de bare și îți iese rețeta…😋

Leave a Comment