Zvonoteca

# Să vedeți voi sfadă pentru micii vânduți lesne de un magazin din Zalău. Rupere a fost. Scena a semănat perfect cu ceea ce s-a întâmplat înainte de 1990, în epoca apusă, pe vremea când prinsul portocalei, micilor și berii putea însemna o bătaie bună. Noroc că micii la ofertă s-au terminat repede la magazinul din târgul nostru, iar sfada s-a gătat și ea. Burțile s-au umplut, iar salvările au început să umble.

# O pensionară din Zalău a primit factura lunară la curent. Era să facă un atac de panică în momentul în care a văzut suma de plată. Aproape trei mii de lei trebuia să achite femeia. Noroc cu vecinul care i-a citit contorul și s-a dus la ghișeu. Ce să vezi, calculele au fost refăcute. Bunica avea de plată mai puțin de o sută de lei. Frumos, nu? Faine vremuri, trăiască păcăleala, haosul și șmecheria.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. […] # Să vedeți voi sfadă pentru micii vânduți lesne de un magazin din Zalău. Rupere a fost. Scena a semănat perfect cu ceea ce s-a întâmplat înainte de 1990, în epoca apusă, pe vremea când prinsul portocalei, micilor și berii putea însemna o bătaie bună. Noroc că micii la ofertă s-au terminat repede la magazinul din târgul nostru, iar sfada s-a gătat și ea. Burțile s-au umplut, iar salvările au început să umble. # O pensionară din Zalău a primit factura lunară la curent. Era să facă un atac de… Citeste mai mult […]

 2. […] # Să vedeți voi sfadă pentru micii vânduți lesne de un magazin din Zalău. Rupere a fost. Scena a semănat perfect cu ceea ce s-a întâmplat înainte de 1990, în epoca apusă, pe vremea când prinsul portocalei, micilor și berii putea însemna o bătaie bună. Noroc că micii la ofertă s-au terminat repede la magazinul din târgul nostru, iar sfada s-a gătat și ea. Burțile s-au umplut, iar salvările au început să umble. # O pensionară din Zalău a primit factura lunară la curent.  » Mai multe detalii […]

 3. Sergiu

  Si cand credeam ca scrii un articol despre reparatia unui pod care dureaza doula luni si jumatate! Am si eu de la baiatul meu o lopatica de nisip , poate reusesc sa finalizeze mai repede.

  1. adi

   Scriem,scriem.Da’numa’ ce nu supara pe nime’.Ce vrei sa se supara edilii?
   P.S. Recomand prezenta permanenta a politiei pe strada Avram Iancu.Umbla tiristii ca nebunii pe un drum plin de masini parcate si elevi iesiti de la scoala.Nu dureaza mult si se va intampla ceva.

Leave a Comment